Transparentnost

UNDP pohvalio krizno upravljanje Vlade HNŽ-a u vrijeme pandemije

25.06.2020.
u 21:44

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, održao je radni sastanak sa Stelianom Nederom, rezidentnom predstavnicom UNDP-a u BiH.

Istaknuvši dosadašnju dobru suradnju Vlade HNŽ-a i UNDP-a, predsjednik Herceg upoznao je Nederu s aktualnim stanjem u HNŽ-u, s naglaskom na aktivnosti Vlade koje su usmjerene na sprječavanje negativnih gospodarskih posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa (COVID-19) i potpori gospodarstvu na prostoru HNŽ-a.

Rezidentna predstavnica UNDP-a u BiH također je pohvalila uspostavljenu komunikaciju s Vladom HNŽ-a, zahvalivši se predsjedniku Hercegu na srdačnom prijemu i na stalnoj spremnosti na produktivnu suradnju, na dobrobit zajednice. Osobito je pohvalila krizno upravljanje, krizno komuniciranje i transparentnost Vlade HNŽ-a u vremenu pandemije koronavirusa.

Inače, Vlada HNŽ-a i UNDP ostvarili su uspješnu suradnju u nizu zajedničkih projekata, kako u vremenu aktualne epidemije, tako i u projektima energetske učinkovitosti zahvaljujući kojima je u ovom sazivu Vlade ''utopljeno'' niz javnih objekata s naglaskom na škole i domove zdravlja, kao i projektima izrade županijske Strategije razvitka za prethodno, ali i za predstojeće razdoblje, od 2021. do 2027. godine, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?