Održano natjecanje

Umirovljenici iz regije okušali se u sportskim disciplinama

BiH,26.09.2015.Mostar ,  igre umirovljrnika Photo:Stojan Lasic
27.09.2015.
u 06:30

Druženje umirovljenika iz Hrvatske, Slovenije i BiH počelo je potpisivanjem povelje prijateljstva i suradnje Udruga "Sunce" - Crikvenica i "Neretva" Mostar, a nastavljeno sportskim natjecanjima

Udruga umirovljenika "Neretva" ugostila je ovog vikenda prijateljske udruge "Knin", "Osijek", "Sveti Vinćet - Istra", "Sunce –Crikvenica", "Cirkovice - Krističevo" i "Slovenija", na sedmim međunarodnim sportskim igrama umirovljenika koje se prvi puta održavaju u BiH, piše Večernji list. Službeni program započeo je u petak potpisivanjem povelje o prijateljstvu i suradnji s Udrugom umirovljenika 'Sunce' Crikvenica, u Gradskoj vijećnici gdje je goste ovogodišnjih igara ugostila zamjenica gradonačelnika Mostara Radmila Komadina. "Svi ponekad zanemarimo starije osobe i zaboravimo na to da ćemo i mi doći u te godine. Lijepo je što ste u mogućnosti upoznavati se, putovati, razmjenjivati iskustva i zabaviti se, nadam se da ćete ovu tradiciju nastaviti", rekla je između ostalog Komadina. Program je nastavljen jučer na Bijelom brijegu natjecanjem u sportskim disciplinama koje su primjerene starijim osobama: pikadu, šahu, bacanju lopte u koš i boćanju, te prigodnim druženjem. "Želim da se ugodno i lijepo osjećate u Mostaru i a ostvarite prijateljstvo jer je za vašu životnu dob to najvažnije. Važno je i reći da zdravo živimo jer svaki trenutak kada se bavimo fizičkom aktivnošću donosi produžetak života, a ja vam prije svega želim dobro zdravlje i dug život", rekao je gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić na otvaranju sportskih igara. Bešlić je dodao da umirovljenicima u ovoj regiji nije lako, došla je recesija i teške su teme. "Drago mi je da Sportski savez podržava ovu manifestaciju kako bi vam priredili ugodan provod. Želim da se ugodno osjećate u Mostaru i kažete prijateljima da vrijedi doći u Mostar", rekao je Bešlić zaželivši sportašima uspjeh na natjecanju, da sve prođe u najboljem redu i bez ozljeda. Nakon igara za sudionike je upriličen ručak, obilazak grada, te zajednička večera i druženje, a danas umirovljenici po želji mogu posjetiti neku od hercegovačkih destinacija, primjerice Međugorje, vodopad Kravicu i sl.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije