SBB BiH

Ulazak u predvorje Europske unije povijesni dan za BiH

Fahrudin Radoncic
15.02.2016.
u 15:03

SBB smatra da ulazak u "predvorje EU predstavlja povijesni dan za našu državu i sve njene narode, te potvrđuje čvrstu odlučnost europske obitelji da BiH uvrsti u svoje okvire moderne, sekularističke zajednice"

Savez za bolju budućnost BiH i predsjednik Fahrudin Radončić pozdravili su predaju aplikacije Bosne i Hercegovine za članstvo u Europskoj uniji, koju je danas u Bruxellesu predao predsjedavatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović.

- Predaja aplikacije je rezultanta poznatog europskog opredijeljenja predsjednika SBB-a i angažmana i dinamike rada reformske koalicije, koja je u vrlo kratkom razdoblju stabilizirala političke prilike i čvrsto pokazala da BiH može ozbiljno krenuti ka europskim integracijama koje nemaju alternativu - ističe se u priopćenju Press centra SBB-a.

SBB smatra da ulazak u "predvorje Europske unije predstavlja povijesni dan za našu državu i sve njene narode, te potvrđuje čvrstu odlučnost europske obitelji da Bosnu i Hercegovinu uvrsti u svoje okvire moderne, sekularističke zajednice, koja je jamac dugoročnog ekonomskog prosperiteta i, što je najvažnije, trajnog mira".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?