NEUGODNO ZA GLEDATI

Uhvatila ih kamera za poljupce no njihov je zgrozio sve: Pa što joj to radi?

10.01.2020.
u 10:45

Na utakmici Knicksa u njujorškoj dvorani Madison Square Garden snimljena je poprilično neugodna scena, no glavni akteri nisu se dali smesti...

Kamera za poljupce popularna je na sportskim utakmicama u Americi, a mnogim parovima ne bude baš ugodno kada se moraju poljubiti pred svima.

No, par koji je uhvaćen na košarkaškoj utakmici Knicksa protiv Portland Trail Blazersa u njujorškoj dvorani Madison Square Garden, kao da je jedva dočekao da se pojave na velikom ekranu.

Međutim, bio je to poprilično neugodan trenutak jer je poljubac mladog para izgledao poprilično ružno. Mladić je svojoj djevojci odlučio dati francuski poljubac, no to se pretvorilo u agoniju dugu desetak sekundi te su se svi pitali hoće li ikad prestati. Da stvar bude još smiješnija, dok je ljubio svoju djevojku, sam ih je snimao mobitelom.
 

 

Snimka zaljubljenog para odmah se proširila internetom i izazvala lavinu urnebesnih komentara na društvenim mrežama. Mnogi su se pitali što mladić radi svojoj djevojci, a neki su se složili kako je izvrsno demonstrirao tehniku davanja umjetnog disanja.

– Kamera za poljupce uhvatila ga je kako se snima dok jede lice – samo je jedan od komentara.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?