mostar

Udruga za Down Sindrom Mostar obilježava Svjetski dan osoba s Down sindromom

dasdasdasda
17.03.2017.
u 19:39

Udruga za Down Sindrom Mostar ove godine kroz nekoliko događaja obilježava Svjetski dan osoba s Down sindromom. 

•U subotu, 18. 3. 2017. godine od 09.00 do 20.00 sati posjetite nas u MepasMall-u te se uz prigodno druženje upoznajte s radom Udruge, našim članovima te na izložbenom prostoruuživajte razgledajući rukotvorine članova Udruge.

•U utorak, 21. 3. 2017. godine, na sam Svjetski dan osoba s Down sindromom, Udruga će imati Dan otvorenih vrata kada će nas svi zainteresirani, kako za rad Udruge tako i za druženje s našim članovima moći posjetiti u prostorijama Udruge na adresi Zagrebačka 34.

•U utorak, 21. 3. 2017. godine, u svim CM trgovinama od 12.00 do 17.00 satičlanovi Udruge za Down sindrom Mostar će biti na raspolaganju kupcima za pomoć i savjet pri kupovini.

Cilj obilježavanja Svjetskog dana osoba s Down sindromom je buđenje svijesti i razumijevanja javnosti kako bi se osobama s Down sindromom poštovala zajamčena prava i poboljšao položaj u društvu tepružilaprilika da se realiziraju kao punopravni članovi zajednice. Stoga je motoovogodišnjeg obilježavanja „Moj glas se čuje!“.Pozivamo vas da nas posjetitei svojom nazočnošću iskažete potporu osobama s Down sindromom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije