Znanstveno-stručna konferencija

Udruga “Prsten” predlaže rješenja za ekonomsku situaciju u BiH

15.06.2022.
u 19:13

Ovaj događaj bit će izvrsna prilika za razmatranje aktualnih ekonomskih tema na domaće gospodarstvo, a očekuje se kako će ovom prilikom biti donesene i određene smjernice u cilju poboljšanja ekonomske situacije u BiH

Kako poboljšati gospodarsku situaciju u Bosni i Hercegovini u svjetlu aktualnih događaja - ključno je pitanje, a znanstveni pristup tematici put je za donošenje najboljih rješenja.

Udruga bosanskohercegovačkih Hrvata “Prsten” organizira znanstveno-stručnu konferenciju “Utjecaj proteklih i trenutačnih globalnih kriza na gospodarska zbivanja u Bosni i Hercegovini”. Skupu će nazočiti dužnosnici iz reda hrvatskoga naroda, gospodarstvenici najvećih hrvatskih kompanija, predstavnici bankarskog sektora, članovi ekonomskog vijeća UBHH “Prsten” i rukovodstvo UBHH “Prsten”.

Navedena konferencija bit će upriličena sutra u 15 sati u Franšiznom centru u Vitezu. U radnom dijelu konferencije predviđena su izlaganja Berislava Kutle, predsjednika Udruge banaka BiH, Marinka Čavare, predsjednika Federacije BiH, dr. sc. Vjekoslava Vukovića, dopredsjednika Vanjskotrgovinske komore BiH i člana Ekonomskog vijeća UBHH “Prsten”, Svjetlana Stanića, predsjednika UBHH “Prsten” i predsjednika Uprave Stanić grupacije.

Nakon izlaganja bit će upriličena panel-rasprava na kojoj će svi sudionici konferencije moći aktivno sudjelovati sa svojim pitanjima i komentarima.

Ovaj događaj bit će izvrsna prilika za razmatranje aktualnih ekonomskih tema na domaće gospodarstvo, a očekuje se kako će ovom prilikom biti donesene i određene smjernice u cilju poboljšanja ekonomske situacije u BiH jačanjem postojećih potencijala. Nakon radnog dijela, organiziran je gala ručak u restoranu Franšiznog centra.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije