prognoza

U većem dijelu BiH do kraja dana kiša i pljuskovi

kisa
Goran Stanzl/PIXSELL
18.08.2016.
u 12:22

Kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju u većem dijelu BiH. Na jugu Hercegovine bit će bez oborina

U Bosni danas će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju u većem dijelu BiH. Na jugu Hercegovine bit će bez oborina. Vjetar će biti slab do umjeren, u Bosni istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini zapadni i jugozapadni. Dnevne temperature od 26 do 31, na jugu od 29 do 33 stupnja, prenosi Fena. 

U Bosni prijepodne je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno vedro. Kiša je zabilježena u zapadnim područjima Bosne. 

Temperature zraka u 11.00 sati: Bjelašnica 11 stupnjeva, Sokolac 17, Ivan-sedlo, Sarajevo 19, Bugojno, Sanski Most 20, Livno 21, Banja Luka, Bihać, Gradačac, Prijedor, Srebrenica, Tuzla, Zenica, Zvornik 22, Bijeljina, Doboj 23, Neum 24, Trebinje 27, Mostar i Stolac 29, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije