tuzla

U TŽ očekuju 3,5 milijuna maraka za program zapošljavanja

nezaposleni
07.09.2017.
u 18:41

Služba za zapošljavanje Tuzlanske županije je početkom godine provela projekt zapošljavanja u vrijednosti od tri milijuna KM.

Sredstva koja se nisu iskoristila u tom projektu, preusmjerit će se na novi, za koji će se javni poziv raspisati već u ponedjeljak.

Također je polovinom listopada planiran još jedan program zapošljavanja, koji će provesti Vlada FBiH s Federalnim zavodom za zapošljavanje od kojeg bi Tuzlanska županija, za ove namjene, trebao dobiti oko 3,5 milijuna KM.

Iz Službe za zapošljavanje su pozvali poslodavce da obrate pažnju na naredni javni poziv za zapošljavanje koji će biti objavljen u ponedjeljek. Riječ je o značajnim sredstvima, od oko 700 tisuća KM, preostalih od prethodnog projekta, realiziranog početkom godine. Tom iznosu će biti pridodano oko 80 tisuća KM od projekta samozapošljavanja. Cilj je da se ta sredstva maksimalno iskoriste, kako bi se zaposlile nove osobe na ovom području. Narednog mjeseca je planiran i novi program zapošljavanja na federalnoj razini. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?