vitez

U srpnju u Vitezu okupljanje iseljenih Hrvata Viteza

01.06.2017.
u 11:15

Udruga „Volim Vitez“ koja je u Vitezu utemeljena prije više od godinu dana, a iz sebe ima već nekoliko uspješno realiziranih projekata koncem mjeseca srpnja planira organizirati prvo veliko okupljanje Hrvata Viteza koji su trajno ili pak na privremenom radu van Viteza i Bosne i Hercegovine, u nekoj od susjednih država, ili diljem Europe i svijeta.

„Bez obzira na razloge odlaska iz Viteza želja nam je uspostaviti kontakte s našim sugrađanima ma gdje oni bili. Smatramo kako kvalitetnom komunikacijom možemo doprinijeti jačanju suradnje Vitežana na kulturnoj, sportskoj, gospodarskoj ili drugoj osnovi. Znamo za vrlo kvalitetan rad raznih klubova i društava Vitežana u iseljeništvu, njihovu povezanost s rodnim krajem, te držimo kako jačanjem komunikacije možemo ostvariti zacrtane ciljeve, realizirati međusobne posjete, zajednički organizirati određene projekte i susrete, te trajno vezati naše ljude“, kazao je predsjednik Udruge i jedan od inicijatora ovoga druženja Nikola Šarić.

Ovogodišnje, prvo druženje će biti održano u petak, 28.7.2017. godine, a plan je da posljednji petak mjeseca srpnja bude trajno rezerviran za ovu manifestaciju. Tijekom večeri sve goste očekuje bogat kulturno- zabavni program, za što, ističu iz Udruge „Volim Vitez“, postoji potpora brojnih udruga, kolektiva i institucija s područja Viteza.

Kako bi se pravoremeno moglo planirati ovo okupljanje iz organizacijskog odbora mole sve da ovu informaciju pronesu dalje, te da najkasnije do 15. srpnja na mail volimvitez@gmail.com ili na broj 00 387 63 846 024 svi zainteresirani iz svih zemalja potvrde nazočnost ili pošalju upit ukoliko imaju u vezi planirane manifestacije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije