MOSTAR:

U povodu Ramazanskog bajrama Gradska uprava darovala bonove za 20 socijalno najugroženijih obitelji

MOSTAR:
01.07.2016.
u 15:45

U povodu predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama, Gradska uprava Mostara u Centru za socijalni rad Mostar s novčanim potporama danas je darivala 20 socijalno ugroženih obitelji u Mostaru, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Novčanu potporu u visini od po 150 KM  uručili su im gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić i Zdravka Marić,  vršiteljica dužnosti ravnateljice Centra za socijalni rad Mostar.

Gradonačelnik Bešlić kazao je da ovim činom Grad Mostar želi  pružiti potporu  i uljepšati ovaj blagdan svojim sugrađankama i sugrađanima, koju su u stanju socijalne potrebe.

Uz čestitke i dobre želje, izrazio je nadu kako će u budućnosti potrebe za ovim vidom potpore biti smanjene, te istaknuo da će Grad Mostar nastaviti s pružanjem potpore socijalno ugroženim obiteljima pred najvažnije vjerske blagdane katolika, pravoslavnih i muslimana.

Vršiteljica dužnosti Marić također se pridružila čestitkama i lijepim željama, zahvalila gradonačelniku Bešliću i njegovim suradnicima na potpori i posjeti te što se već deset godina nastavlja ova akcija darivanja.

Uz djelatnike i djelatnice Centra za socijalni rad Mostar, podjeli novčanih bonova bio su nazočan i Mustafa Delić, voditelj Službe za zdravstvo, stambene i socijalne poslove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije