upisi u srednje škole

U ponudi i web-dizajner, vozač, šumski tehničar

učenici
ilsutracija
22.06.2019.
u 08:41

Prvi termini upisa u srednje škole za četverogodišnja zvanja koji su počeli u ponedjeljak, 17. lipnja, trajat će do ponedjeljka do 24. ovoga mjeseca.

Prvi termin upisa za trogodišnja zanimanja također je počeo u ponedjeljak i trajat će do petka, 28. lipnja, objavio je Radio Žepče. Za sve one koji se ne upišu u lipanjskom upisnom roku i ako se ne upiše planirani broj učenika, bit će proveden drugi upisni rok od 19. do 26. kolovoza ove godine. Učenici završnih devetih razreda za školsku 2019./2020. godinu, u žepačkim školama imat će prigodu upisati sljedeća zvanja i zanimanja: KŠC “Don Bosco” Žepče upisuje dva odjela opće gimnazije te u Tehničko-obrtničkoj školi upisuje po jedan odjel tehničara za mehatroniku, poljoprivredni tehničar, elektroinstalater/elektromehaničar te zavarivač/instalater centralnog grijanja i klimatizacije. SMŠ “Žepče” po BNPiP upisuje jedan odjel opće gimnazije, i po jedan odjel medicinskih tehničara, tehničara cestovnog prometa, ekonomski tehničar EU VET, automehaničar, konfekcionar tekstila i vozač motornih vozila.

Po HNPiP u SMŠ-u Žepče na raspolaganju su po jedan odjel web-dizajnera, šumskih tehničara, medicinskih tehničara, tehničara cestovnog prometa, automehaničara i konobara/kuhara EU VET. Glazbena škola “Katarina Kosača Kotromanić” Žepče prima dva odjela za zvanja glazbenik gitarist, klavirist, violinist, flautist, pjevač, teoretičar, harmonikaš, trubač, udaraljkaš i klarinetist. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?