Kemijsko oružje

U napadu na borce ISIL-a poginuli i militantni iz BiH

ISIL
Foto: Reuters/PIXSELL
09.12.2014.
u 14:34

Snage sirijskog predsjednika Bashara al-Assada koristile su bojne otrove protiv pripadnika ISIL-a tijekom obrane baze Deir Ezzor na istoku zemlje, navodi list Badische - Zeintung, a među poginulim borcima ISIL-a ima i militanata iz Bosne i Hercegovine.

Dokazi o korištenju kemijskog oružja još ne postoje, a informaciju su objavile opozicijske snage, koje se bore protiv Assadovog režima, ali i Islamske države.

Navodno, režimski mediji prikazali su kamione pune leševa islamskih boraca i to iz Bosne i Hercegovine, Francuske, Čečenije i Tunisa.

Službenih potvrda nema.

Komentara 3

LE
ledledeni
16:14 09.12.2014.

samo rokaj... s bilo cime po tome...

MH
mrtav-hladan
16:38 09.12.2014.

Dan zalosti u BiH / to ce proglasit sin od izetbegovica neznam ni kako se zove nije ni vazno uglavnom šupak kao sto mu je bio i Čača Dok su srbi rokali po bosni ta konjina nije znao ko puca ta konjina nije znao ko puca

BE
bendz
18:51 10.12.2014.

ISIL je product MI6 i CIA.CIA agencijski odgovara MI6, a MI6 backingemskoj baki i masonima-iluminatima (izvan kraljevske porodice) koji su okupirali backingemsku palatu.Propaganda oko ISIL-a je prava sprdacina prema svijetu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?