hpd prenj

U Mostaru počinje planinarska škola, prijavite se

18.03.2019.
u 07:38

Tradicionalno, 12. godinu zaredom, s početkom proljeća HPD Prenj 1933 Mostar u suradnji s HGSS-om Mostar organizira planinarsku školu. Tko se može priključiti, kako se priključiti i od čega se škola sastoji? Odgovori su jednostavni: svi su dobrodošli, stari i mladi, veliki i mali.

Polaznici stječu znanja o kretanju i boravku u planini, opasnostima u planini te se upoznaju s tehničkom opremom i prvom pomoći. Također, završena planinarska škola preduvjet je za upis u škole i tečajeve iz planinarskih specijalnosti (alpinističke, sportsko-penjačke, speleološke, vodičke).

Planinarska škola podijeljena je u dvije cjeline, i to teorijski dio - predavanja koja se održavaju četvrtkom u 19 sati u prostorijama HGSS-a (zgrada Mostarka) te praktični dio - izleti i vježbe koje se izvode tijekom vikenda na planinama u okolici Mostara: Prenj, Čvrsnica, Čabulja, Velež. Osim izleta na planine, u programu škole je i posjet špilji Vjetrenici te vikend sportskog penjanja u Omišu.

Cijena škole iznosi 50 KM. Prvo predavanje i početak škole je 11. travnja u 19 sati u prostorijama HGSS-a (zgrada Mostarka). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije