mostar

U Mostaru obilježen Svjetski dan zaštite okoliša

05.06.2018.
u 16:02

U organizaciji Fonda za zaštitu okoliša Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) u utorak je u Osnovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića u Mostaru obilježen Svjetski dan zaštite okoliša.

Organizirano je natjecanje i dodijeljene su nagrade za najbolje likovne radove na temu očuvanja i zaštite okoliša te je odigran i malonogometni turnir "Lana i Luka Lovrić".

Pobjednici školskog turnira odigrali su dvije finalne utakmice s timovima nogometnog kluba HŠK "Zrinjski" Mostar, priopćila je Vlada HNŽ-a.

Nazočnima se uime predsjednika Vlade HNŽ-a obratio Veselko Čerkez koji je naglasio kako je posljednji trenutak da ljudi promijene način života i okrenu se zelenoj budućnosti.

"Obvezni smo povećati energetsku učinkovitost i korištenje obnovljivih izvora energije, ponašati se odgovorno prema okolini, štedjeti resurse, vodu i struju", naglasio je Čerkez.

Napomenuo je kako je OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića jedan od objekata koje Vlada HNŽ-a obnavlja u sklopu Projekta energetske učinkovitosti, za čiju će obnovu izdvojiti oko 1,3 milijuna maraka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?