Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

U Mostaru će se graditi nova poslovna zgrada Autocesta FBiH

Riječ je o lokaciji u središtu grada na križanju ulica dr. Ante Starčevića i Alekse Šantića površine 1.430 kvadratnih metara.
17. siječnja 2019. u 13:50 0 komentara 209 prikaza
Foto: Klix

Vlada Federacije BiH prihvatila je informaciju o namjeri izgradnje poslovne zgrade JP Federacije BiH d.o.o. Mostar u Mostaru, na parceli koja je katastarski i u zemljišnim knjigama upisana kao vlasništvo i posjed Vlade Federacije BiH i dala suglasnost za njenu dodjelu ovoj kompaniji, uz odgovarajuću naknadu.

Riječ je o lokaciji u središtu grada na križanju ulica dr. Ante Starčevića i Alekse Šantića površine 1.430 kvadratnih metara.

Planom poslovanja JP Autoceste FBiH d.o.o. Mostar za 2018. godinu predviđena je nabavka projekta, zemljišta-objekta za poslovnu zgradu u Mostaru. S tim u vezi, već su poduzeta istraživanja pogodnih lokacija i imovinsko-pravnog statusa i dobivanja potrebnih dozvola, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.