I dalje raste broj oboljelih

U HBŽ-u kupno aktivnih 598 od čega samo u Livnu 389

06.11.2020.
u 12:43

U HBŽ i dalje raste broj oboljelih od covida, s tim da podaci o testiranim za prethodni dan stižu idućeg dana sve do večernjih sati budući da se uzorci na analizu šalju u SKB Mostar čija dijagnostika je opterećena i velikim brojem uzoraka iz svoje i susjedne ZHŽ. Jučerašnji dan tako je okončan sa 94 novozaražene osobe od testirana 154 uzorka, od čega je u Livnu 67, Tomislavgradu 19, Drvaru 6 i Glamoču 2.
Nakon što su ažurirali bazu podataka u Zavodu za javno zdravstvo HBŽ ističu kako trenutno na području cijele županije ima 598 pozitivnih, od čega samo u Livnu 389. U Tomislavgradu je 150 aktivnih slučajeva, u Drvaru 46, Glamoču 8 i Kupresu 5, dok u Bosanskom Grahovu i dalje nema niti jednog slučaja.
Institucije i ustanove se prilagođavaju s organizacijom rada novim uputama Federalnog Kriznog stožera, a iz Zavoda za zdravstveno osiguranje HBŽ obavještavaju osiguranike da zbog pogoršane epidemiološke situacije ovjeru zdravstvenih iskaznica vrše telefonskim pozivom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije