Gradić u središnjoj Bosni i ove godine u prelijepom blagdanskom ruhu

U blagdanskom uređenju Fojnice, uz mještane, sudjeluju i štićenici Bakovića

storyeditor/2023-11-27/fojnica.jpg
28.11.2023.
u 18:32

Ove godine posebnu su podršku blagdanskom uređenju dali djelatnici i korisnici Ustanove za socijalno zbrinjavanje i zdravstvenu njegu "Bakovići", koji su uz puno uloženog truda i vremena izradili ukrase za veliko drvce ispred zgrade Općine Fojnica.

Fojnica će i ovogodišnje božićno-novogodišnje blagdane dočekati posebno uređena. Pod budnim okom predsjedateljice Općinskog vijeća Vanje Oroz Jukić već nekoliko godina, uz minimalna financijska sredstva, a uz pomoć sugrađana, Fojnica u blagdanskom razdoblju bude posebno lijepa i ukrašena, piše Večernji list BiH.

Ove godine posebnu su podršku blagdanskom uređenju dali djelatnici i korisnici Ustanove za socijalno zbrinjavanje i zdravstvenu njegu "Bakovići", koji su uz puno uloženog truda i vremena izradili ukrase za veliko drvce ispred zgrade Općine Fojnica.

Bor u središtu

Na ukrašavanju i organiziranju blagdanskih sadržaja već tradicionalno su angažirani i članovi Mladeži HDZ-a BiH Fojnica. I članovi Motokluba "Vranica" tradicionalno su dio tima koji radi na blagdanskom uređenju Fojnice. Ove godine dat će doprinos ukrašavanjem još jednog velikog bora u središtu mjesta.

Veliki doprinos u ukrašavanju grada i organiziranju ovogodišnjih manifestacija "Ususret Božiću" ima Udruga "Mladost" Fojnica, koju čine vrijedni mladi ljudi koji su odlučili svoje vrijeme i energiju podariti svim građanima koji požele uživati u adventskim druženjima. Na platou Starog grada svaku subotu adventa nakon večernje mise bit će organizirane manifestacije uz prigodan program, glazbu uživo te besplatnu hranu i piće, a iznad svega ugodno druženje.

Uz to, caffe "Dansi" svake će srijede u prosincu imati odličan program za sve Fojničane, a bit će organiziran i adventski kviz znanja u pubu "Riverside".

Adventski sadržaji

Fojničani koji stoje iza blagdanskog ukrašavanja i organiziranja prigodnih blagdanskih programa i druženja pozivaju sve ljude dobre volje da zajednički podijele radost blagdana. Udruga "Mladost" zahvaljuje svim pojedincima koji će na bilo koji način doprinijeti boljoj organizaciji navedenih manifestacija, kao i sponzorima. Zahvaljujući svima njima, Fojnica će i ove godine zasjati u posebnom blagdanskom ruhu te uz mnoštvo adventskih sadržaja dočekati najradosniji kršćanski blagdan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?