SARS-CoV-2

U BiH u posljednja 24 sata 336 novozaraženih koronavirusom

04.09.2020.
u 13:26

U Bosni i Hercegovini je u posljednja 24 sata registrirano 336 slučajeva zaraze koronavirusom, potvrđeno je iz entitetskih zdravstvenih institucija.

Naime, u protekla 24 sata, Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je 1712 uzoraka, od kojih je 263 pozitivno na koronavirus. Novi slučajevi registrirani su u svim županijama osim Bosansko-podrinjske.
Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljena su 2 nova smrtna ishoda. Preminuli su muškarac iz Živinica i žena iz Teočaka.

S današnjim danom, ukupan broj smrtnih ishoda na području Federacije BiH je 365, od čega je 239 osoba muškog i 126 osoba ženskog spola.

Podatci za Brčko bit će poznati tijekom dana.

Što se tiče RS-a, od posljednjeg izvješća o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 sata izvršeno je testiranje 573 laboratorijskih uzoraka, a novi koronavirus potvrđen je kod 73 osobe.

Radi se o 37 muških i 36 ženskih osoba, od kojih su 12 mlađe, 52 srednje i devet osoba starije životne dobi, saopćeno je u Institutu za javno zdravstvo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?