Bogat program

TV preporuke za doček - zabava uz A stranu i filmove

30.12.2021.
u 21:05

Oni koji ostaju kod kuće Novu godinu mogu dočekati uz programe domaćih i regionalnih televizija. Hrvatska radiotelevizija (HRT), kao najgledanija televizija kod nas, godinu želi zaključiti i odličnim novogodišnjim programom.

Glavni adut Zabavnog programa HTV-a je novogodišnji specijal popularne i sad već kultne A strane. Show na Mojoj TV počinje u 21 sat, a zabavljat će vas: Severina, Halid Bešlić, Seid Memić Vajta i Laka i Mirela, uz pratnju i glazbenu produkciju benda Dine Šukala i Adisa Sirbubala. Voditelji troipolsatnog atraktivnog programa s početkom u 21 sat su Tarik Filipović i Helena Vuković.

Nova BH i ove godine donosi bogat novogodišnji program koji će već od popodnevnih sati u domove gledatelja donijeti prazničnu atmosferu, uz Grandovo novogodišnje veselje, nove epizode serije "Lud, zbunjen, normalan" i "Večer s Ivanom Ivanovićem".

Federalna televizija za novogodišnji program pripremila je koncerte za glazbene sladokusce. Tako će na Staru godinu biti prikazani koncertni spektakli The Rolling Stonesa, Zdravka Čolića i Parnog valjka. Sutradan na Novu godinu moći ćete uživati u glazbi Stinga, INXS-a, Bijelog dugmeta, Metallice i Dubioze kolektiva, prava poslastica je koncert Queen: Hungarian Rhapsody iz Budimpešte koji će biti prikazan u nedjelju, 2. siječnja u 23.00.

Na BHRT-u 31. prosinca pogledajte posebno izdanje emisije "Konačno petak" i uživajte u koncertu Tamburaša. U subotu, 1. siječnja pogledajte koncert grupe Skroz i domaći film "Kad porastem, bit ću kengur".

Gledatelji Nove TV i ove će godine zakoračiti u Novu godinu uz najpopularniju novogodišnju emisiju, "I godina Nova 2022.". Gledatelji će do dugo u noć moći uživati uz glazbene nastupe...

RTL je osigurao bogat filmski program s pregršt premijera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?