policija upozorila

Tuzla: Obvezna uporaba maski na svim javnim prostorima

29.03.2020.
u 13:07

U cilju zajedničke borbe protiv širenja infekcije izazvane koronavirusom, a shodno naredbama Žuoanijskog stožera civilne zaštite kojim se, svim građanima, naređuje uporaba zaštitne maske prilikom kretanja po javnim prostorima i zabrana ulaska u prodajne objekte bez zaštitne maske, Uprava policije MUP-a Tuzlanske županije obavještava građane, da su naredbe obvezujuće i da će policijski službenici vršiti kontrolu njihovog poštivanja.

Također građani koji imaju neodložnu potrebu za dolaskom u prostorije Uprave policije MUP-a TŽ, trebaju prilikom ulaska i boravka u službenim prostorijama nositi zaštitnu masku i izvršiti dezinfekciju ruku i obuće u skladu s uputama koje se nalaze na ulazu u objekt.

Ranije su izdane upute da stranke dolaze samo u slučaju neodložnih obveza i zahtjeva, te da ni u kojem slučaju ne dolaze ako imaju respiratorne tegobe, kronične bolesti i uopće teško zdravstveno stanje, da komunikaciju obavljaju putem telefona i elektronskim putem, da sve podneske šalju putem pošte, te da izbjegavaju neposredni ulazak u prostorije organa, ukoliko nije obvezna prisutnost  stranke.

Iz Uprave policije TŽ apeliraju na sve građane da se ponašaju odgovorno, kako bi zaštitili i sebe i druge.

Brojevi telefona Uprave policije MUP-a TŽ su: 122, Operativni centar 035 250-673, brojevi telefona mjesno nadležnih policijskih uprava/stanica na području Tuzlanske županije se nalaze na web stranici MUP-a TŽ u sekciji kontakti, a broj Uprave policije – sjedište je 035 250 011.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije