PREUZEO DUŽNOST

Turudić otkrio svoje prve korake: Ništa mi nije teško, baš me briga za pritiske. Oni su prvenstveno medijski

27.05.2024.
u 12:35

Novi glavni državni odvjetnik Ivan Turudić novinarima je na održanoj konferenciji u nekoliko navrata jasno glasio kako ne planira odavati tajne informacije, a osvrnuo se i na prve korake koje će poduzeti na dužnosti

Ivan Turudić danas je službenom primopredajom vlasti preuzeo dužnost glavnog državnog odvjetnika. Na toj je funkciji naslijedio dosadašnju Zlatu Hrvoj Šipek, s kojom se jutros susreo u zgradi DORH-a u centru Zagreba, a potom je izjavama za medije označio početak svog mandata. 

Novinarima je na održanoj konferenciji u nekoliko navrata jasno glasio kako ne planira odavati tajne informacije, a osvrnuo se i na prve korake koje će poduzeti kao glavni državni odvjetnik. Iako je poručio kako se nada dobroj suradnji s medijima, čini se kako je Turudić poprilično brzo bio iziritiran pitanjima novinara koji su se mahom osvrtali na teme poput njegovih izjava o EPPO-u, susreta sa Zdravkom Mamićem te suradnji s vlastima. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?