KAKVA GESTA

Trudnoj konobarici ostavio napojnicu zbog koje se rasplakala u trenu

Foto: Facebook
19.02.2019.
u 17:15

Otac djevojke, Brian Cadigan, bio je toliko dirnut gestom policajca da je odlučio objaviti fotografiju računa na svom Facebook profilu i zahvaliti velikodušnom strancu.

Mladu 23- godišnju trudnicu u sedmom mjesecu trudnoće poprilično je iznenadio jedan policajac. 

Naime, Courtney English Cadigan, iako u visokom stupnju trudnoće, radi kao konobarica kako bi uštedjela što više za svoje prvo dijete.  

Prije četiri dana u Lamp Post Diner u Clementonu, na ručak je došao i jedan policajac iz South Jerseya. Naručio je salatu i čašu vode i dok je uživao u jelu, čuo je mladu konobaricu kako razgovara s ostalim gostima o svojoj trudnoći i koliko će dugo još raditi. U taj restoran dolaze gotovo pretežno stalni gosti, a spomenuti policajac, koji je želio ostati anoniman, to nije bio.

Courtney će raditi kao konobarica još šest do osam tjedana, a termin poroda joj je prvog travnja.

Nakon što je pojeo svoj obrok, policajac je platio račun u iznosu 8.75 dolara, no ostavio je trudnoj konobarici i napojnicu u iznosu od 100 dolara. Uz to, na računu je napisao: Uživaj u svom prvom djetetu. To nikada nećeš zaboraviti!



 

Kada je vidjela račun, buduća majka se rasplakala i obavijestila svog oca o ovome što joj se dogodilo. 

"Zasigurno je čuo moj razgovor s ostalim gostima kada sam rekla da mi je ovo prvo dijete i da neću još dugo tu raditi, " ispričala je Courtney za The Post. 

Otac djevojke, Brian Cadigan, bio je toliko dirnut gestom policajca da je odlučio objaviti fotografiju računa na svom Facebook profilu i zahvaliti velikodušnom strancu.

"Koliko je to divna osoba, ne smaoda je ostavio mojoj kćeri velikodušnu napojnicu već se potrudio i ostavio i poruku. Gospodine policajče, ne znam tko ste, ali moju ste djevojčicu rasplakali i učinili ovu godinu posebnom Hvala Vam. Inače jako cijenim policajce i sve što radite za nas, ali vi ste otišli korak dalje u svojoj ljudskosti i pokazali kako ste predivno ljudsko biće. Bog Vas blagoslovio".

Njegovu kćer, buduću samohranu majku djevojčice, dečko i otac djeteta je ostavio, ali joj pruža podršku, otkrio je Brian.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije