NOVI UŽAS U SRBIJI

Trinaestogodišnjak ubijen u vršnjačkoj tučnjavi

06.10.2023.
u 08:29

Trinestogodišnji dječak ubijen je u petak u tučnjavi tinejdžera na jugu Srbije kad ga je, prema izvješću lokalnih medija, nožem usmrtio školski kolega.

Više javno tužiteljstvo i policija naknadno su objavili da je tijelo dječaka nađeno u kući u Niškoj Banji, te da se prikupljaju dokazi.

Liječnici Urgentnog centra u Nišu potvrdili su da je jedno dijete preminulo, a drugo je prevezeno u Urgentni centar, ali je utvrđeno da nema ozljeda.

Tučnjava se, prema pisanju lokalnih portala, dogodila u improviziraznoj teretani u jednom potkrovlju kada je učenik sedmog razreda nožem napao školskog kolegu, a policija je, navodno, našla krvavi nož.

"Prijavljeno nam je da je jedno dijete nađeno bez znakova života, a drugo je prevezeno u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš‘‘, rekli su portalu Južne vesti u niškoj policijskoj upravi.

Vijesti o tragičnom vršnjačkom nasilju izazivaju u Srbiji posebnu pozornost poslije tragičnog masovnog ubojstva u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je 3. svibnja trinaestogodišnji učenik K. K, očevim pištoljem usmrtio zaštitara i devetero učenika, a teško ranio još petero školskih kolega i nastavnicu, prenosi Hina.

Dan poslije, u dva sela kod Mladenovca 21-godišnjak je ubio osmero uglavnom mladih ljudi i ranio ih još 14, što je pokrenulo masovne građanske prosvjede "Srbija protiv nasilja". 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije