jednostavan trik

Trik s čašom vode koji će očistiti dom od negativne energije

Living4Media
15.12.2017.
u 08:42

Dom treba biti utočište, oaza u kojoj se osjećamo sigurno i u kojoj provodimo najljepše trenutke. No uživanje, odmor, pa i kvalitetu života može nam pokvariti negativna energija nakupljena u naša četiri zida. Srećom, postoji jednostavan trik koji će otjerati lošu "vibru" i učiniti da se u vlastitom domu opet osjećate dobro. 

Životni je prostor mjesto na kojem se susreću razne energije – naši osjećaji i misli emitiraju određenu energiju, ali i privlače neke druge energije. Članovi obitelji, susjedi i gosti u naš dom mogu unijeti negativnu energiju koja pak može utjecati na naše raspoloženje i dobrobit, piše Zadovoljna.hr. 

Nepoželjna energija također može biti rezultat negativnih osjećaja, misli, događaja i stresa koje ste proživjeli u svome domu. Vaš dom može se ponašati poput spužve i upijati sve što se u njemu događa, a često se negativna energija akumulira u kutovima i skrivenim mjestima. 

Vjeruje se da negativna energija koja se uvukla u dom može utjecati na čitav vaš život, budžet, odnose s članovima obitelji i da može poremetiti životnu harmoniju. Posljedica toga bit će osjećaj bezvoljnosti, letargije, nemira, tjeskobe. 

Zbog toga je važno na vrijeme detektirati da je vaš životni prostor natrpan negativnom energijom, a to možete učiniti pomoću jednostavnog trika za koji vam treba čaša vode, morska sol i alkoholni ocat.
U prozirnu čašu uspite morsku sol u količini koja će ispuniti otprilike jednu trećinu čaše. Zatim ulijte jednu trećinu vode i isto toliko alkoholnog octa te ostavite čašu u prostoriji za koju mislite da je puna negativne energije. Stavite je na neko skriveno mjesto te pustite da odstoji cijeli dan. Pripazite da nitko ne miče čašu dok je u sobi.

Nakon 24 sata provjerite kako čaša izgleda – ukoliko izgleda isto kao kada ste je ostavili, to znači da u toj prostoriji nema negativne energije. Ako su se na čaši pojavile mrlje ili puno mjehurića, odnosno vidljivo je da ne izgleda isto kao kada ste je ostavili, to znači da u toj prostoriji ima negativne energije. 

U tom slučaju ponavljajte trik s novom čašom sve dok ne postane čista kao kada ste je ostavili. Sadržaj čaše nakon svakog testiranja izlijte u WC školjku i pustite vodu kako bi negativna energija zauvijek otišla iz vašeg doma. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?