visoko obrazovanje

Tomić- okrećemo se snažno projektima i gospodarstvu

02.10.2017.
u 10:00

Dok su se učenici osnovnih i srednjih škola već uhodali u novu školsku godinu, danas započinje i nova akademska 2017./2018. godina. Studenti i profesori diljem Bosne i Hercegovine danas će se prvi put susresti i s mladim brucošima, kako to čine i svake godine prvog ponedjeljka u mjesecu listopadu.

Dok su “stari” studenti tijekom rujna polaganjem ispita pokušavali ostvariti pravo na upis u sljedeću akademsku godinu, budući studenti, ili popularno zvani brucoši, su posljednji mjesec dana obavljali ozbiljne pripreme za studentski život.

Svečani početak Svečani početak nove akademske 2017./2018. godine za studente prve godine preddiplomskih studija svih fakulteta Sveučilišta u Mostaru počinje danas u 11.00 sati u velikoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače.

Na svečanosti će se nazočnima obratiti rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić, dok će nakon ovog sastanka usljediti dogovori po fakultetima.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?