Prognoza

Tmurano i kišovito vrijeme narednih dana

kisa
05.02.2016.
u 16:34

Prvi dan vikenda pamtit ćemo po oblačnom vremenu u središnjim i istočnim dijelovima BiH, dok će se u ostatku zemlje zadržati sunčano vrijeme

Vremenske prilike u nadolazećim danima bit će obilježene oblačnošću te oborinama u obliku snijega i kiše. Petak će ispratiti pretežno oblačno vrijeme koje će dominirati središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima zemlje, gdje će biti i povremenih padavina u obliku kiše i snijega. U ostatku države bit će sunčano do umjereno oblačno. Možemo očekivati dnevne temperature od 1 do 7, na jugu od 7 do 12 stupnjeva celzijusa, javlja Klix.

Prvi dan vikenda pamtit ćemo po oblačnom vremenu u središnjim i istočnim dijelovima BiH, dok će se u ostatku zemlje zadržati sunčano vrijeme. Jutarnje temperature od minus 7 do minus 1, na jugu od minus 2 do 3, a dnevne od 4 do 9, na jugu, sjeveru i sjeverozapadu od 8 do 15 stupnjeva.

Nedjelja će biti oblačna, najviše u Hercegovini, jugozapadnoj Bosni i Krajini. U večernjim satima kiša se očekuje ponegdje na jugu i jugozapadu. Jutarnje temperature od minus 4 do 2, na jugu od 1 do 4, a dnevne od 6 do 11, na jugu, sjeveru i sjeverozapadu od 10 do 14 stupnjeva. 

Ponedjeljak i utorak obilježit će oblačno vrijeme s kišom u južnim i jugozapadnim područjima. Temperatura će na početku dana varirati između 0 i 6, na jugu do devet stupnjeva, dok će najviša dnevna temperatura početkom sljedećeg tjedna biti 16 stupnjeva celzija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije