​Uznemirujući video!

Tijelo Andreja Beuca Drina odnijela čak 15 km

​Uznemirujući video
Foto: ilustracija
12.08.2016.
u 11:18

Spasioci su nakon nekoliko dana potrage u četvrtak u Drini našli tijelo Andreja Beuca, Slovenca koji je nestao nakon soka u rijeku. Tijelo je pronađeno oko 11.20 sati na području Kozluka čak 15 kilometara sjevernije od Zvornika. Tijelo je primijetio ribar Abdulah Hasanović dok je šetao pored rijeke. Odmah je obavijestio nadležne službe, prenosi Pogled.ba

- Šetao sam s psom i bilo mi je čudno da se ne odmiče od obale. Lajao je i kad sam došao do njega vidio sam nešto što mi je prvo sličilo na lutku. Kada sam pogledao bolje, vidio sam da je riječ o tijelu. Odmah sam pozvao policiju - rekao je Hasanović.

U potrazi za skakačem koji je nestao 7. kolovoza sudjelovali su i ronioci iz Slovenije, prenosi 24sata.hr.

Beuc je nakon skoka sa visine od 20 metara sa mosta Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića izronio, ali je potom nestao u vode. Uzrok nesreće se istražuje, a pojavile su se i sumnje da je nesretnog skakača pod vodu možda povukao veliki som.

Beuc, koji je inače bio i profesionalni padobranac, nastupio je na natjecanju u skokovima, koje je organizirano u okviru manifestacije "Zvorničko ljeto", piše Kurir.

OPREZ! UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Na internetu se pojavio i video na kojem se vidi kao njegovo tijelo izvlače iz vode. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije