Ekskluzivni uvoznik i distributer njemačkog brenda je Auto Ana

Svjetski brend Sonax nalazi svoje kupce na tržištu BiH

06.04.2017.
u 09:00

Svjetski brendovi ono su što okružuje i što se redovito pojavljuje na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru. Ove godine u Mostaru se nalazi i tvrtka Auto Ana iz Gruda, utemeljena davne 1994. godine kao tvrtka koja bi vršila distribuciju ulja, maziva i srodnih proizvoda na području BiH, a na sajmu su se predstavili najnovjijim brendom na tržištu, svjetski poznatim Sonaxom, piše Večernji list BiH.

Uspješna suradnja

- Već dugi niz godina polako gradimo svoju poziciju na tržištu, tako da sada, osim iz centrale u Grudama, poslujemo i preko naših poslovnih jedinica u Sarajevu – Ilijaš, Banjoj Luci i Trebinju. Osnovna djelatnost je uvoz i distribucija poznatih robnih marki ulja i maziva te autokozmetike. Ponosni smo na dugogodišnju uspješnu suradnju s najvećim i najstarijim regionalnim proizvođačem mazivih ulja i masti - INA maziva, čiji smo ovlašteni zastupnici i distributeri za BiH. Od 2015. godine postajemo partner njemačke tvrtke Sonax, vodećeg proizvođača proizvoda za njegu automobila u svijetu, čije proizvode distribuiramo na području BiH. Dobavljači su pažljivo odabrani, prije svega, zbog neupitne kvalitete proizvoda, reputacije među kupcima, prepoznatljivosti i ugleda robnih marki, govore nam iz Auto Ane. S obzirom na to da su partneri ovog renomiranoga poduzeća lideri u primjeni marketinških ideja i strategija, s vremenom je i sustav poslovanja u tvrtki izgrađen tako da osigura lidersku poziciju na domaćem tržištu, nudeći tehnološki napredne proizvode vrhunske kvalitete u skladu sa standardima očuvanja ljudskog zdravlja i prirodne sredine, uz superioran vizualni identitet na prodajnom mjestu. - Osnovna vrijednost koju njegujemo je predana suradnja s našim partnerima i kupcima te trenutačno ispunjavanje svih specifičnih potreba tržišta i na tome gradimo našu budućnost.

Ekskluzivni uvoznik

Strateško opredjeljenje tvrtke Auto Ana d.o.o. je daljnje ulaganje u asortiman proizvoda vrhunske kvalitete jer siguran i zadovoljan kupac temelj je za rast i prosperitet tvrtke, kazali su nam iz tvrtke. A za Sonaxove proizvode, čiji su ekskluzivni uvoznik i distributer, zna cijeli svijet. Sonaxovi proizvodi u BiH, zahvaljujući Auto Ani, već pronalaze brojne kupce. Brend postoji više od pola stoljeća. - Dana 11. svibnja 1949. godine brend Sonax registriran je i zakonom zaštićen. U 1950. tvrtka je počela pionirskim razvojem i proizvodnjom proizvoda za njegu automobila. Manfred Hoffman stariji i njegov otac započeli su pothvat proizvodnje politura za automobile, a uspjeh u tom trenutku nije bio nimalo siguran. Inovativnost, oduševljen osjećaj za tržišne situacije i izvrsni proizvodi odigrali su veliku ulogu u njihovu uspjehu. Danas Sonax GmbH u Njemačkoj zapošljava više od 350 ljudi i tržišni je lider u proizvodima za njegu automobila. Zahvaljujući uspješnim moto-partnerstvima, kao što su Hans-Joachim Stuck, Michael Schumacher, Ayrtona Senna ili Heinz-Harald Frentzen, brend je izgradio nacionalnu i međunarodnu reputaciju, govore u Auto Ani o svom partneru koji se u kratkom vremenu pozicionirao u BiH. Auto Anu i Sonaxove proizvode možete pogledati u paviljonu broj 2 svakim danom trajanja Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije