VELIKA BOŽIĆNA AKCIJA VEČERNJEG LISTA 'DARUJMO IM DOM'

Sveučilište uplatilo novac za tri sobe za studente s posebnim potrebama

BiH,20.12.2016.Mostar,   Izgradnja Studentskog doma , posjet dekana Photo:Stojan Lasic
21.12.2016.
u 07:00

Akcija “Darujmo im dom” nastavak je akcije Večernjeg lista iz 2014. godine kada je Večernjak pokrenuo i realizirao istoimenu akciju u suradnji s Franjevačkim samostanom Tuzla i Hrvatskim narodnim saborom. Obnovljeni su domovi obitelji Mirsade Divković, zatim Luce Divković i obitelji Pavić iz Tuzle. Sada je cilj pomoći studentima u Mostaru. Večernjakov doprinos dao je novi zamah realizaciji jednog od najvećih projekata za studente u BiH.

Jučer su studentski dom obišli prorektori i dekani Sveučilišta u Mostaru i bili su oduševljeni onim što vide. Sveučilište je stalo iza soba prilagođenih za osobe s posebnim potrebama. - Na razini Senata, dekani i prorektori su u išli u obilazak Studentskog doma sv. Majke Terezije i vidjeli što se dosad napravilo. Mi smo imali molbu voditelja fra Ike Skoke da za studente s posebnim potrebama opremimo tri sobe. Mi smo prikupili i uplatili novac na razini cijelog Sveučilišta za te tri sobe. To nam je od velikog značaja dok su studenti tu, ali i preko ljeta tijekom razmjene studenata, da ih imamo gdje smjestiti, a poseban naglasak je na studente s posebnim potrebama, istaknula je rektorica ovog Sveučilišta Ljerka Ostojić. Fra Iko Skoko zahvalio je prof. dr. Ljerki Ostojić kao i svim prorektorima i dekanima te svima ostalima na Sveučilištu u Mostaru koji su potpomogli ovaj velebni projekt. Rektorica Ostojić zaželjela je preko Večernjaka sretan Božić i uspješnu novu 2017. godinu te je pohvalila akciju Večernjeg lista pod nazivom “Darujmo im dom”.

Sve donacije za akciju objavljuju se na stranici www.dompes-mo.com i na web-stranici https://www.facebook.com/domuspanisetspiritus. “Darujmo im dom” akcija je koju pokreće Večernji list za izgradnju sobe siromašnim studentima i pomoć izgradnji studentskog doma u Mostaru. Prilozi se mogu uplatiti na: Franjevački samostan sv. Petra i Pavla, UniCredit Bank d.d. Mostar. br. računa: 3381302232342778; ili devizni račun: Franjevački samostan sv. Petra i Pavla, SWIFT: UNCR BA 22, IBAN: BA39 3381 3048 3234 3194; UniCredit Bank, Kardinala Stepinca b.b., 88000 Mostar, BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije