rama

Svečano obilježena 26. obljetnica osnutka OO HDZ-a BiH Rama

obljetnica
24.06.2016.
u 17:09

 Izaslanstvo HDZ-a BiH, predvođeno predsjednikom stranke i hrvatskim članom Predsjedništva BiH Draganom Čovićem nazočilo je u petak svečanosti obilježavanja 26. godišnjice od osnutka OO HDZ BiH Rama, priopćeno je iz te stranke. 

Prije same svečanosti, predsjednik stranke dr. Čović održao je sastanak s predstavnicima OO HDZ-a BiH Rama te mnogobrojnim dužnosnicima i gospodarstvenicima iz tog kraja.

Poslije radnog sastanka, mnogobrojno izaslanstvo položilo je vijence i upalilo svijeće na spomen obilježju, nakon čega je uslijedila svečana sjednica OO HDZ-a BiH Rama.

Nazočne je na samom početku svečane sjednice pozdravio Drago Tule, predsjednik OO HDZ-a BiH Rama te Ante Pavličević, kandidat za načelnika općine Rama.

U svom obraćanju, predsjednik HDZ-a BiH čestitao je nazočnim na velikoj obljetnici od osnivanja općinske organizacije HDZ-a BiH Rama. Čović je poseban pozdrav uputio ljudima koji su osnovali HDZ BiH u Rami, ali i svim stranačkim organizacijama - Mladeži HDZ-a BiH i Zajednici žena HDZ-a BiH KKK te ih pozvao da u narednim danima rade još više i bolje kako bi podržali kandidata za načelnika općine Rama Antu Pavličevića na predstojećim lokalnim izborima.

Svečanoj sjednici, pored ostalih, nazočili su i ministar pravde BiH Josip Grubeša, ministar prometa i komunikacija u Vladi FBiH Denis Lasić, predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg, v.d. Glavnog tajnika HDZ-a BiH Miljana Glamuzina, zastupnica u zastupničkom domu Parlamenta FBiH i članica Predsjedništva HDZ-a BiH Darijana Katić, predsjednik OO HDZ-a BiH Rama Drago Tule te kandidat za načelnika općine Prozor – Rama, Ante Pavličević.

Nakon službenog dijela programa, nazočni su nastavili druženje na prigodnom domjenku koji je organizirao OO HDZ-a BiH Rama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?