Livno

Sve je spremno za jubilarne, 15. moto susrete

06.08.2016.
u 08:00

U organizaciji MK “Vukovi” u Livnu premijernim prikazivanjem filma o Moto klubu “Vukovi”, za članove kluba i njihove obitelji počela su zbivanja u okviru 15. moto susreta koji klub organizira u svome gradu. Dokumentarni film prati MK “Vukovi”, ne samo kao skupinu motociklista, nego i kroz njihov rad i pomaganje u zajednici. Samo snimanje trajalo je skoro tri godine, a još dvije godine bile su potrebne za produkciju. Film bi uskoro trebao biti prikazan na Filmskom festivalu u Chicagu.

Prije same projekcije filma predsjednik CK Livno Stjepan Vidović uručio je “Vukovima” zahvalnicu za 500 doza krvi koje su članovi kluba darovali livanjskoj bolnici od svog osnutka. Danas će biti središnji dan motorijade, koji građani Livna čekaju i duž cijelog puta od kampa do središta grada i natrag dočekuju i prate revijalni defile. Prošle godine bilo je toliko motora da se nisu mogli ni prebrojati, jedino što se moglo utvrditi jest to da je bilo zastupljeno 185 moto klubova iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Italije, Slovačke… Inače ovi, samo naizgled grubi momci, od samih početaka žive sa svojim gradom, dio prihoda redovito doniraju u humanitarne svrhe, a odavno smo prestali brojati koliko su puta organizirano darovali krv Županijskoj bolnici u Livnu. Nastupaju Agora Jajce, Azil Split, Belfast Food Rijeka, Opća opasnost Županja, DJ DJomla te Erotic dance. Birat će se tri najljepše prerađena motora, čiji će vlasnici dobiti i nagrade, a sve one koji žele pratiti neki od sadržaja u kampu, iz MK “Vukovi” pozivaju uz slogan “Dođite u miru ili ne dolazite!”. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?