DRAMA NEDALEKO ZENICE

Svatovi napustili svadbenu salu zbog potresa: 'Nitko nije znao što se događa'

31.12.2023.
u 00:22

Dramatično je bilo na širem području oko Zenice. Nekoliko je osoba ozlijeđeno, dogodilo se više odrona na cestama, u gradu su se mogle čuti sirene...

Potres jakosti 4,7 stupnja po Richterovoj ljestvici pogodio je u subotu navečer središnje dijelove Bosne i Hercegovine. Podrhtavanje tla oko 22 sata osjetilo se u Sarajevu, Zenici i Tuzli. Prema podacima Europsko-mediteranskog seizmološkog centra (ESMC) epicentar potresa bio je deset kilometara od Zenice. 

Potres koji je večeras zatresao BiH, a osjetio se u cijeloj regiji, uzrokovao je odrone na cestama. Jedan od odrona dogodio se na ulazu u tunel Vranduk kod Zenice. Kako javljaju lokalne vlasti četiri osobe su ozlijeđene u Zenici. Jedna u automobilu na magistralnom putu M-17, a tri uslijed urušavanja materijala sa kuća. U Zenici su se mogle čuti sirene. 

Dramatično je bilo na širem području oko Zenice. U jednom restoranu u Golubinjoj, mjestu sjeverno od Zenice mladence i svadbu uznemirio je jak potres piše lokalni portal 072info. U jednom trenutku potres je jako udario pa su svi morali izaći na ulicu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?