Nakon zaraze Klebsiellom

Svaki dan uzimaju se brisovi s najmanje 20 mjesta u SKB-u Mostar

14.10.2016.
u 07:00

- Sveučilišna klinička bolnica (SKB) Mostar uradila je sve što je inspekcija naredila i znali smo što nam je činiti i prije nego što smo dobili njihov nalaz. Sada možemo reći kako je zaustavljena intrahospitalna infekcija bakterijom Klebsiella pneumoniae. Naravno da nam je žao što su četiri bebe, uz teške dijagnoze koje su imale, na kraju još zaražene i ovom bakterijom, ali nismo to mogli spriječiti. Poduzeti su svi koraci kako bismo spasili njihove živote, ali, nažalost, nismo uspjeli. Stoga još jednom izražavamo sućut obiteljima preminulih beba, rekli su nam jučer u mostarskoj bolnici gdje smo provjeravali kakvo je stanje nakon svih događanja vezanih uz Odjel pedijatrije.

Problem infekcija

Naši sugovornici još su jednom ponovili kako nastavljaju provoditi sve mjere koje nalaže struka kako bi se spriječilo izbijanje nove intrahospitalne infekcije ili otkrila njezina nazočnost...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?