sjednica

Sutra zasjeda Dom naroda Parlamenta FBiH

25.07.2018.
u 19:03

Dom naroda Parlamenta Federacije BiH na sutrašnjem zasjedanju trebao bi se očitovati o Prijedlogu zakona o pravima razvojačenih branitelja i članova njihovih obitelji koji je uz amandmane već odobrio Zastupnički dom.

Izjašnjavanje je predloženo po hitnom postupku, koji je predviđen i za razmatranje prijedloga zakona o rodiljnim i roditeljskim potporama u Federaciji, kao i zakona o financijskoj konsolidaciji javnih zdravstvenih ustanova u FBiH.

Također, u formi prijedloga na dnevnom redu nalazi se zakon o mirnom rješavanju radnih sporova i izmjene i dopune Zakona o plaćama i drugim naknadama sudaca i tužitelja u FBiH.

Izaslanici bi se trebali očitovati o nacrtima zakonskih rješenja u vezi lovstva, zaštite prijavitelja korupcije, deviznog poslovanja, gospodarskih društava, registracije poslovnih subjekata u Federaciji, zastupanju u osiguranju i posredovanju u osiguranju i reosiguranju, slobodnim zonama i elektronskom potpisu.

Osim toga, planirano je razmatranje izvještaja o radu nekoliko federalnih institucija, kao i Izvještaja o izvršenju  prošlogodišnjeg proračuna Federacije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije