beauty savjet

Supertrik za veće trepavice koji možete napraviti svakom maskarom

24.09.2020.
u 20:54

Nije stvar toliko u maskari, koliko u načinu nanošenja i slojevima, kako ističe stručnjakinja za “clean beauty” Sheena Yaitanes koja tvrdi da je bitno malo pričekati prije drugog, a onda i trećeg sloja, ali ne predugo.

“Ključan je tajming, nije toliko maskara. Bitno je da se maskara na trepavicama ne sasuši do kraja, bitno je da se ti slojevi na neki način stope. Stavite prva dva sloja, pričekajte par minuta i kad je make-up gotov, na kraju dodajte još jedan sloj”, savjetuje Sheena Yaitanes, prenosi ljepotaizdravlje.hr.

Tumači da upravo taj posljednji sloj daje na volumenu, no treba pripaziti kako se ne bi stvorile grudice. Zato su najbolje maskare koje ujedno češljaju i odvajaju trepavice.

Maskare dolaze u raznim, zasićenim varijantama, sa super tamnim pigmentima, no aplikator je jednako važan.

Aplikatori i četkice od silikona koji razdvajaju svaku pojedinu trepavicu idealni su za slojevito nanašanje maskare jer ih čine urednima.

“Pri aplikaciji maskare, bitno je da je prvi sloj super uredan, onda je lako nagraditi sljedeće slojeve”, istaknula je Yaitanes za Mindbodyandgreen.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije