42 studenata s profesorima

Studenti Sveučilišta u Mostaru posjetili Sud BiH

23.05.2018.
u 15:53

Grupa od 42 studenata s profesorima Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru posjetila je danas Sud Bosne i Hercegovine, a cilj je bio informiranje o strukturi i funkcioniranju Suda Bosne i Hercegovine.

Predstavnicima Suda (Odjeljenja za informiranje javnosti i suradnju sa zajednicom, Pravnog odjeljenja i Odjela za podršku svjedocima)  informirali su, kroz prezentacije, studente o organizaciji, načinu rada, praksi i ostvarenim rezultatima Suda Bosne i Hercegovine. 

Studenti su (postavljajući mnogobrojna pitanja) iskazali interes te izrazili zahvalnost za dobrodošlicu i informacije što su ih tijekom posjeta saznali.

Studenti su imali priliku i pogledati snimak svjedočenja zaštićenog svjedoka iz jednog predmeta održanog pred Odjelom I za ratne zločine Suda BiH.

Na kraju posjete studentima su podijeljeni materijali s dodatnim informacijama o Sudu BiH a potaknuti su i da na službenoj internet stranici prate rad Suda, priopćeno je iz Suda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije