ISPROBAJTE!

Stručnjakinja za čišćenje otkrila tri jednostavna trika uz koja će vam kuća fantastično mirisati

Jessica May
09.10.2023.
u 07:30

Jessica May podijelila je tri savjeta koja će vam pomoći da vaš dom neprestano miriše nevjerojatno.

Stručnjakinja za čišćenje i kreatorica sadržaja na društvenim mrežama, Jessica May, podijelila je tri savjeta koja će vam pomoći da vaš dom neprestano miriše nevjerojatno. U svom TikTok videu, koji je od lipnja imao više od 34 000 pregleda, May započinje s jednostavnim trikom za koji će vam trebati samo lonac, limun i začinsko bilje, prenosi New York Post.

'U loncu zakuhajte dvije šalice vode, limun, ružmarin, 1 žlicu ekstrakta vanilije i 1 žličicu klinčića', napisala je May na snimci demonstrirajući korake. Miris će se brzo proširiti vašim domom, a ovako pripremljen lonac može stajati do 24 sata na štednjaku.

 

@jessicamay_home Have you tried these 3 simple natural hacks which make your home smell amazing ?? 🍋🌿 #homehacks #cleaninghacks #cleaninghacksforyou #cleaninghacksthatwork #cleaninghacks101 #homehacks101 #homehacksthatwork #cleansmarternotharder #satisfyingclean #fyp #cleanhome #cleantok #cleantok101 #cleantokuk #cleanwithme #naturalcleaning #naturalcleaner #naturalcleaningproducts #naturalcleaninghack ♬ Don't Say Love - Leigh-Anne

 

Ako koristite samo kore voća i začine bez svježih namirnica, može trajati i do četiri dana! Sve što trebate učiniti je nadopunjavati vodu otprilike svakih 30-45 minuta. Na taj će arome neprestano ključati i ispunjavati vašu kuću svim mirisima jeseni.

Drugi trik koji je Jessica podijelila garantira vam da iz vaše kante za smeće više neće izlaziti neugodni mirisi. Sve što trebate napraviti je staviti jednu malu šalicu sode bikarbone i vatu natopljenu eteričnim uljem u kantu. I, to je to, možete zaboraviti na širenje mirisa smeća u vašem domu.

Posljednji je savjet, također, jako jednostavan i potrebna su vam samo dva sastojka, a uz njega ćete osvježiti vaš sudoper koji će izgledati kao nov. Prerežite limun na pola te na jednu od polovica stavite sodu bikarbonu. Utrljajte limun sa sodom bikarbonom po cijelom sudoperu i uživajte u blistavoj i mirišljavoj površini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?