Teški trenutci

Starija kći i bivša supruga Vidoja Ristovića oprostile se od njega dirljivim riječima, Matea danima plače

12.05.2022.
u 14:01

Vidoje Ristović, suprug televizijske voditeljice Nikoline Ristović, iznenada je preminuo proteklog vikenda u 44. godini života u Beogradu. Njegova obitelj otkrila je kako će se posljednji ispraćaj održati u četvrtak, 12.svibnja 2022. godine na Novom groblju u Beogradu u 14:30 sati. Srpski povjesničar umjetnosti iza sebe je ostavio suprugu Nikolinu i dvije kćeri, Unu Sofiju, koju je dobio s Nikolinom, te Mateu koju je dobio u braku s bivšom suprugom Lanom. Vidojeva starija kći i bivša supruga od njega su se oprostile dirljivim riječima.

"Dragi tata, neka ti moja beskrajna ljubav bude vodilja među zvijezdama, a ja ću gledati u nebo i znat ću da me čuvaš. Mirno putuj nebeskim prostranstvima, a mama i ja ćemo te zauvijek nositi u svojim srcima. Tvoja Matea i Lana", stoji na smrtovnici, prenio je Kurir.rs. Izvor blizak obitelji za srpski Blic kazao je kako je Matea jako teško primila vijest o smrti oca i već danima samo plače. Podsjetimo, vijest o njegovoj smrti jako je teško podnio i njegov otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof.  Cijenjeni beogradski antikvar i trgovac umjetninama među prvima je doznao strašnu vijest te se odmah uputio na mjesto tragičnog događaja. Tamo je stigao za desetak minuta, a kad je vidio sina, navodno je doživio živčani slom. Srpski Kurir piše da je Viktor tri sata grlio svog sina jedinca te da su ga jedva odvojili od njega. 

– Počeo je kukati i zapomagati na sav glas. Bilo mu je jako teško, sav se slomio u trenutku. Potresna scena. U međuvremenu je došla i hitna pomoć koja je samo mogla konstatirati smrt tako da nisu ni pokušali reanimaciju. Ljudi iz hitne pokušali su ga smiriti i pomoći mu da dođe sebi, no uzalud. Čak tri sata nisu ga mogli odvojiti od tijela. Sve vrijeme ga je mazio, ljubio i plakao na sav glas. Nakon što su odveli tijelo, Miša je otišao u svoj stan – kazao je izvor za Kurir. Dodao je i kao je u stanu ponovno doživio živčani slom. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?