Detalji strašne nesreće

Stari putnički vlak je jurio i naletio je na teretni u kvaru. U blizini su bili i radovi

09.09.2022.
u 16:10

Kako se neslužbeno doznaje, stradali radnik HŽ-a bio je iskusni strojovođa koji je odbrojavao dane do mirovine

Teška željeznička nesreća dogodila se večeras, oko 21.30 sati, na pruzi između Novske i Rajića. Putnički vlak naletio je na teretni koji je stajao u kvaru, a u nesreći ima više poginulih i ozlijeđenih osoba. Sve žurne službe su na terenu i pomažu unesrećenima. Tešku nesreću komentirao je Tomislav Klarić iz Sindikata strojovođa. 
"Nemam riječi. Ovo je strašna tragedija, poginuli su naši kolege. Izražavam sućut obiteljima", kazao je Klarić te dodao kako će uzroke i okolnosti nesreće moći komentirati tek ujutro kada budu poznati detalji ove stravične nesreće.
Kako neslužbeno doznajemo, stradali radnik HŽ-a bio je iskusni strojovođa koji je odbrojavao dane do mirovine. Putnički vlak koji je sudjelovao u nesreći je tzv. Mađarac, stari putnički vlak bez kupea, koji se zabio u teretni navodno zbog problema s kočnicama. U blizini mjesta nesreće, navodno u tijeku su bili i radovi na pruzi. Prema neslužbenim informacijama, putnički je vlak u trenutku nesreće vozio vrlo brzo, više od 100 kilometara na sat.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije