7, 11, ili 15?

Stara, i dalje aktualna mozgalica CIA-e: Koliko je sati na fotografiji?

24.04.2022.
u 12:59

CIA, Centralna obavještajna agencija, još je 2020. godine na Twitteru objavila mozgalicu i pozvala sve da testiraju svoje analitičke i kognitivne sposobnosti (možda je to bio i test kojim su tražili novog Jasona Bournea). 

Pitanje je 'koliko je sati na fotografiji, 7, 11 ili 15? Na fotki je nekakav kompleks koji izgleda poput hotela, kuće u nizu i parkirani automobili, a sve je u snježnom okruženju. Preko 16 tisuća ljudi je tada ispunilo anketu i dalo svoj odgovor na pitanje. Što vi kažete?

Za razliku od Federalnog istražnog biroa (FBI), koji je domaća sigurnosna služba, CIA nema funkciju provođenja zakona i službeno je uglavnom usredotočena na prikupljanje obavještajnih podataka u inozemstvu, sa samo ograničenom prikupljanjem obavještajnih podataka u zemlji.  Nakon rasprave CIA se javila i čestitala svima koji su pogodili točan odgovor. 

image

CIA-ina zagonetka

DRUšTVENE MREžE -

- Čini se da imate dobre vještine, možda bi trebali posjetiti našu stranicu i prijaviti se - pisalo je u twitu američke obavještajne službe, podsjeća 24sata.hr.

Ako želite saznati jeste li i vi CIA materijal, skrolajte dolje i potražite točan odgovor.

Ključne riječi
Sat

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije