Video

Srpski političar pošteno se obrukao, ni na jedno pitanje novinarke nije uspio odgovoriti

pitanja
02.01.2016.
u 18:40

Čak i kad nemaju pojma o nekoj temi, većina političara pokušat će se izvući što općenitijim odgovorom u kojem zapravo neće reći ništa konkretno, ali se ni osramotiti. Naravno, ima i onih koji ispale glupost, no malo je onih koji baš ni na jedno postavljeno pitanje ne znaju odgovor.

Jedan od njih je srpski političar Miloš Milišić, zamjenik šefice odbora Vučićeve Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Kraljeva. Njegov intervju za Kraljevačku televiziju postao je hit na internetu upravo zato što političar nije znao odgovor niti na jedno pitanje koje mu je novinarka postavila. Svjesni da će intervju snimljen nakon sjednice Skupštine Kraljeva postati hit, na Kraljevačkoj televiziji emitirali su ga kao "novogodišnju ekskluzivu", piše Blic.

Milišiću se mora priznati da je brzo shvatio da su mu pitanja preteška pa se počeo opravdavati da stalno odgovara na jedna te ista pitanja i da se njegovi odgovori izvlače iz konteksta. Ubrzo je počeo novinarku požurivati s "Ajmo dalje".

Razgovor je izgledao ovako:

KaTv: Koje su to investicije iz proračuna grada?

Milišić: Ajmo dalje.

KaTv: Koje investicije nas očekuju?

Milišić: Imamo Goč.

KaTv: To je investicija iz kredita. Grad se zadužio 80 milijuna dinara za to.

Milišić: Ne želim se s vama raspravljati. Odgovorio sam vam na pitanje.

Pogledajte u videu kako je izgledala Milišićevo mučenje s intervjuom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?