prijatelji su je pridržavali

Srpski mediji tvrde: Nikolina se nakon sprovoda vratila na grob, nije mogla zaustaviti suze

13.05.2022.
u 12:33

Povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović (43) ispraćen je na posljednji počinak u četvrtak poslijepodne na Novom groblju u Beogradu. Od Vidoja se oprostila shrvana supruga, poznata televizijska voditeljica Nikolina Ristović, ali i članovi obitelji, brojni prijatelji i poznanici.

Nakon što je sprovod završio, pišu srpski mediji, Nikolina je ostala pored groba i jecala. Tvrde da ju nisu nisu mogli odvojiti od groba, te da je u jednom trenutku prijateljima, koji su je pridržavali rekla: "Slikajte mi ovo cvijeće, da imam".

Pišu također da su Vidojeve kćeri Matea i Una Sofija došle su na groblje, ali je obitelj odlučila da je bolje da njih dvije ne prisustvuju samoj sahrani svoga oca. Ispratila ih je Ristovićeva bivša supruga Lana, te se nakon toga vratila na sprovod. Podsjetimo, Vidoju je, kako su pisali srpski mediji, proteklog vikenda iznenada pozlilo dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska konstatirala je smrt. Desetak minuta nakon što je saznao stravičnu vijest na mjesto tragedije stigao je i njegov otac Viktor Ristović, a kasnije je otkrio i rezultate nalaza obdukcije. Tada je prvi put progovorio za medije o smrti sina jedinca i izjavio kako mu se srce slama. – Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam se slama! Nije primjereno ni da se drugi ni ja bavimo temama koje su toliko prizemne i sramotne, u trenutku kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram reći da moj sin nije umro tijekom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo jer mu je zakazao dišni sustav, što je prouzročilo popuštanje rada srčanog mišića – kazao je tužnim glasom Miša Grof, pa dodao: – Molim Vas nemojte oskvrnjivati uspomenu na mog sina, oca dvije divne kćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru! – kazao je Viktor Ristović. Od voljenog supruga na društvenim mrežama oprostila se i Nikolina Ristović i dirljivim riječima ganula mnoge. "Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama... Samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata – i svi mi zajedno – bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi – i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…", napisala je voditeljica pored albuma njihovih fotografija, a brojni pratitelji u komentarima su joj izrazili sućut.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?