2017./2018. godine

Srednja prometna škola Mostar uvodi novo zanimanje

23.06.2017.
u 14:14

Promet se posljednjih godina intenzivno razvija. Prateći potrebe tržišta Srednja prometna škola od školske 2017./2018. godine uvodi novo zanimanje tehničar za komunikacijske tehnologije.

Ovo zanimanje pruža znanja i vještine za razumijevanje komunikacijskih tehnologija koje se koriste za upravljanje telekomunikacijskim mrežama i sustavima, sudjelovanje u timovima za izradu i realizaciju projekata iz oblasti komunikacijskih tehnologija, povezivanje znanja iz svih dijelova tehničkih znanosti te razvija sposobnosti rješavanja poslovno-orijentiranih problema uz identifikaciju, analizu, razvoj i implementaciju poslovnih rješenja za unaprjeđenja komunikacijskih sustava.

Nakon završena četiri razreda ovoga zanimanja učenici mogu nastaviti fakultetsko obrazovanje ili potražiti posao u bankama, državnim institucijama, razvojnim i istraživačkim centrima ili kod nekog mrežnog operatera.

Već u prvom upisnom roku krajem lipnja tekuće godine učenici mogu kandidirati za upis u ovo zanimanje, pored ostalih koje nudi ova škola.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?