SARAJEVO

Špirić i Pacuretu: Između BiH i Rumunjske nema otvorenih pitanja

05.05.2021.
u 12:58

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Nikola Špirić primio je u nastupni posjet novoimenovanog veleposlanika Rumunjske u BiH Antona Pacuretua, te ocijenio da su odnosi dvije zemlje dobri i prijateljski.

Špirić je također konstatirao da između BiH i Rumunjske nema otvorenih pitanja te naglasio kako bi dobre političke odnose trebali pratiti još bolji ekonomski odnosi.

Sugovornici su se usuglasili oko toga da se suradnja može posebno unaprijediti u oblastima poljoprivrede, IKT-a, energetike, turizma, kao i u oblastima kulture, obrazovanja, suradnje mladih i u drugim oblastima.

Špirić i Pacuretu razmijenili su informacije i o aktualnoj političkoj situaciji u BiH i Rumunjskoj, kao i regiji i šire.

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda PSBiH Nikola Špirić poželio je veleposlaniku Pacuretuu uspjeh u radu tijekom njegove diplomatske misije u BiH, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?