Pred 1.500 gledatelja u Sportskoj dvorani „Luke“ u Bihaću

SPC „Virus“ održao Šestu međunarodnu plesnu reviju

revija
24.04.2016.
u 14:11

Članovi Sportskog-plesnoga centra „Virus“ koji su se okitili brojnim državnim, europskim i svjetskim kolajnama predstavili se pobjedničkim koreografijama, a plesnu večer upotpunili su nastupi plesača iz plesnih klubova „Bolero“ Banja Luka, „Potkupolo“ Ljubljana, „Megaplast“ i „Šeherzada“ Zagreb, te „Samba“ Maribor.

Članovi SPC „Virus“ okitili se brojnim državnim, europskim i svjetskim kolajnama a predstavili pobjedničkim koreografijama.

Šestu godinu za redom Sportski plesni centar „Virus“ iz Bihaća na čelu s trenericom i voditeljicom kluba Dijanom Jajčević organizirao je u Sportskoj dvorani „Luke“ u Bihaću Međunarodnu plesnu reviju. U prisutnosti više od 1.500 posjetitelja članovi SPC „Virus“ koji su se okitili brojnim državnim, europskim i svjetskim kolajnama predstavili su se pobjedničkim koreografijama, a plesnu večer upotpunili su nastupi plesača iz plesnih klubova „Bolero“ Banja Luka, „Potkupolo“ Ljubljana, „Megaplast“ i „Šeherzada“ Zagreb, te „Samba“ Maribor. Plesnu reviju u nazočnosti velikog broja posjetitelja svečano je otvorio Emdžad Galijašević, gradonačelnik Bihaća, kazavši kako je i ova plesna revija u ispunjenoj dvorani „Luke“ potvrda da je SPC „Virus“ najbolji plesni klub, ne samo u Bihaću, nego i u državi Bosni i Hercegovini. - Malo koji klub danas može napuniti dvoranu „Luke“, a to je uradio SPC „Virus“ i velika zahvala Dijani Jajčević i njezinu suprugu što ulažu maksimum napora zajedno s roditeljima svih članova, kako bi danas imali plesačke asove i europske i svjetske šampione. I mi u Gradskoj upravi smo prepoznali snagu i značaj SPC „Virus“ i tako će biti i u predstojećem razdoblju uz želju za još odličja s europskih i svjetskih prvenstava, kazao je nakon plesne revije gradonačelnik Galijašević. Veliki broj posjetitelja imao je prigodu vidjeti nastup više od 400 plesača starosne dobi od pet do pedesetpet godina koji su se u dvosatnom programu predstavili zanimljivim plesnim nastupima. - Vrijedno smo radili i prošle godine i plodovi toga rada došli su osvajanjem brojnih odličja i večeras sam po tko zna koji put presretna jer smo ispunili dvoranu „Luke“ do posljednjeg mjesta, održali predivnu plesnu večer i hvala svima koji su pomogli da predstavimo SPC „Virus“ i ono što mi s ponosom radimo. Hvala roditeljima, hvala svim mojim članovima, posjetiteljima, sponzorima i Gradskoj upravi Bihaća na potpori koju smo imali i koju ćemo imati, kazala je Dijana Jajčević, trenerica Sportskoga plesnog centra „Virus“.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije