LJUBAVNI JADI

'Spavam sa suprugom svoga brata i strah me što će učiniti kad sazna'

09.09.2019.
u 21:00

- Imam strastvenu aferu sa suprugom svoga brata. Volimo se, ali me strah da će mi brat saznati- riječi su kojima je svoju priču započeo mladić koji je popularnu terapeutkinju Deidre pitao za savjet.

Ispričao je kako je sve započelo prije tri godine kada se njegov brat oženio. On zna biti nasilan i jednom kada je otišao do njih zatekao ju je kako plače. U zagrljaju mu je otvorila dušu i ispričala kako se njen suprug loše odnosi prema njoj.

- Sažalio sam se nad njom i poljubio je, a ona mi je uzvratila. Bilo je poput magije. Sljedeći put kada su posvađali, poslala mi je poruku i našli smo se. Seksali smo u mom automobilu i od tada smo ljubavnici- tvrdi ovaj tridesetogodišnjak.

- Moja veza je također bila u problemima. Nisam mogao ostati s majkom svoga sina i prekinuli smo. Ona je nakon prekida pronašla nekog novog, a on nije prihvatio našeg sina pa sam tako sada samohrani otac. Nedugo nakon toga razbolio mi se i otac pa se sada i o njemu brinem. Sestra i ja se izmijenjujemo, ali brat je sebičan i nimalo ne pomaže- nastavio je.

Objasnio je Deidre kako je njegova afera trenutno jedina svijetla točka koju ima uz sina. Jedino kada je s njom se ponovno osjeća mlado, bezbrižno i zaljubljeno.

- Oboje se bojimo trenutka u kojem će on saznati. On zna biti nasilan i zato je ona u strahu da ga ostavi- rekao je.

Srećom, Deidre koja daje savjete čitateljima portala The Sun je odmah znala što kazati mladim ljubavnicima.

- Samo je pitanje vremena kada će brat saznati. Razumijem koliko prestrašena može biti vaša ljubavnica, ali za nju i njenu djecu nije zdravo da borave u okruženju nasilja i straha. Predložite joj da osmisli strategiju kako da ga ostavi na siguran način. Ako je potrebno, neka potraži pomoć u centrima za prevenciju obiteljskog nasilja. Tek nakon što se ona osamostali možete odlučiti hoćete li biti zajedno- kazala je.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije