britanij

Snimka strašne nesreće šokirala Britaniju, starac kriv jer je autobusom ubio trojicu u audiju

gdfgfgf
Foto: Screenshot: Youtube
17.11.2016.
u 16:00

Vozaču autobusa Alanu Petersu sljedećeg će mjeseca biti izrečena kazna nakon što je proglašen krivim za izazivanje teške nesreće u kojoj su poginule tri osobe, javlja Mail Online. 

Do nesreće je došlo u veljači ove godine nakon što je 78-godišnji Peters nedaleko Flitwicka udario u Audi zaustavljen u zaustavnoj traci. Pedesetdevetogodišnji Allan Evans upravo je napunio ulje u automobilu i spremao se nastaviti put kad je na njegov automobil naletio autobus. Poginuli su on i dva putnika, oba u dvadesetima, prenosi Index.hr

Preživio je samo 23-godišnjak koji je sjedio na suvozačevom sjedištu, ali i on je dobio teške ozljede. Evans je za 60 funti pristao odvesti trojicu mladića kući nakon izlaska. Putem je stao napuniti ulje, a onda se u njih zabio autobus. Do nesreće je došlo u zoru 14. veljače ove godine. 

U trenutku nesreće Peters je vozio 62 putnika u autobusu, a vozio je nešto manje od 100 km/h. Proglašen je krivim, a idući mjesec će mu biti izrečena kazna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?