Zahlađenje

Snažno nevrijeme praćeno grmljavinom i gradom pogodilo Bihać

kiša
ilustracija
15.08.2015.
u 19:24

U nekim dijelovima Bihaća nestalo je i električne energije

Snažno nevrijeme praćeno gradom i grmljavinom danas je pogodilo Bihać. U nekim dijelovima Bihaća nestalo je i električne energije, a usljed nevremena je navodno oštećeno i nekoliko automobila, iako još uvijek nitko nije službeno prijavio da mu je pričinjena materijalna šteta. 

Inače za danas, ali i sutra u cijeloj Bosni i Hercegovini je najavljeno oblačno i kišovito vrijeme pračeno grmljavinom i pljuskovima.   

Nevrijeme je zahvatilo i dio Hrvatske, a osobito je jako nevrijeme na području Gospića. Nevrijeme je već ostavilo traga na istarskom području. Kako piše Istramet.hr, tijekom poslijepodneva je istočnije od Pazina i na Buzeštini došlo do jakog razvoja oblaka u obilje grmljavinske aktivnosti, a prema dojavama s terena udari munje uzrokovali su nekoliko požara. 

U Cerovlju je palo 12 mm kiše, dok je na Buzeštini padala razorna tuča te je temperatura zraka naglo pala za 10-ak i više stupnjeva Celzija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?