mostar, 8. OŽUJKA

Skup potpore obitelji generala Vlade Šantića

general
28.02.2016.
u 11:32

"21. godinu od nestanka generala HVO-a Vlade Šantića nikoga ne zanima istina. S obzirom na sumnje kako je general ubijen tog dana 8.3.1995. obitelj jedino želi saznati gdje su posmrtni ostaci i dostojanstveno ga sahraniti.

Stoga Vas pozivamo ovom prilikom na skup potpore obitelji, koja će se održati u utorak 8.3. 2016. ispred HD Herceg Stjepan Kosača u Mostaru", navedeno je na Facebook stranici 'Skup potpore obitelji generala Vlade Šantića'. 

Podsjetimo, nedavno se na Facebooku oglasio i njegov sin Duje, koji je napisao: 

"Kako vas više nije sramota igrati se s ljudskim sudbinama, sram vas bilo, 20 godina uzaludnog čekanja. Ne mogu vjerovati da za sve ove godine nijedna politička stranka nije  zauzela u riješavanju slučaja.

Vlado Šantić je bio v.d predsjednik HDZ-a BiH, general bojnik, visoko pozicionirani političar koji je ratovao i vodio vojsku i da na ovakav mučki način bude ubijen...i nitko ništa da poduzme, jednostavno ne mogu vjerovati....

Gospodo dok vi punite svoje džepove i uživate u svim povlasticama, ja samo tražim posmrtne ostatke moga oca ili možda puno tražim...Ionako sam se razočarao u sve moguće institucije. Još jednom vas molim, dajte mi ostatke moga oca da ga mogu sahraniti kako dolikuje i napokon da moja obitelj nađe unutarnji mir", napisao je Duje Šantić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?