Lider DP-a

Škoro: Čestitam pobjednicima, HDZ-u, sada imaju povijesnu priliku

05.07.2020.
u 23:27

Lider Domovinskog pokreta Miroslav Škoro na početku je zahvalio svima koji su sudjelovali u kampanji njegove stranke.

- Možemo biti spremni da smo nakon svega uspjeli napraviti treći rezultat u Hrvatskoj. Vjerujem da ima onih koji su očekivali više, nekakvo čudo, međutim ja sam realan čovjek, mi se nalazimo na jednoj prekretnici i vjerujem da Hrvatski sabor neće više biti nikada isti i da će se čuti više drukčijih mišljenja. Ono što kao realan čovjek i čovjek koji predstavlja koaliciju Domovinskog pokreta želim čestitati pobjednicima, HDZ-u, HDZ sada ima povjesnu priliku. Da vidimo hoće li vladati kao sada ili će okrenuti dres i biti ono što HDZ treba biti, a to je jedna suvernistička stranka. Mi ćemo se u Saboru zalagati za nužne reforme koje narod treba - kazao je između ostalog Škoro.

Spomenuo je malu izlaznost, međutim istaknuo je da valja poštivati odluku birača. - Budućnost je pred Domovinskim pokretom koji je u svega 50-ak dana postojanja napravio veliki rezultat!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?